top of page

ONTDEK HET WOONGEDEELTE

Op de benedenverdieping van vakantiehuis Cache-coeur vind je de woonkamer met een ruim salon, houtkachel en gezellige bedstee. Er is een eetkamer met een tafel voor 12 personen én 6 personen en een aparte drankenkoelkast. De ingerichte keuken is uitgerust met vaatwasser, microgolfoven en een extra groot fornuis met heteluchtoven.

In de ruime traphal van de gîte kunnen alle jassen en schoenen opgeborgen worden. En naast de woonkamer bevindt zich tot slot de verborgen parel van Cache-coeur: een relaxruimte met infraroodsauna, regendouche en salon. 

Op de eerste verdieping vind je slaapplaats voor 15 personen. Er zijn 4 tweepersoonskamers: 1 master bedroom met aansluitende badkamer met wc en ligbad, 2 tweepersoonskamers met badkamer met wc en douche en 1 tweepersoonskamer met toilet op de gang.  

Daarnaast is er een ruime kinderkamer met 7 eenpersoonsbedden (waaronder 1 stapelbed), 2 douches en een toilet op de kamer. Tot slot is er een aparte badkamer op de 2e verdieping met retro badkuip op pootjes!

DE SLAAP- EN BADKAMERS

DE TUIN

In de grote tuin achter de vakantiewoning vind je spel- en ontspannings-mogelijkheden voor groot en klein. Er is een ruim terras met BBQ aansluitend aan het huis. In het midden van de eerste tuin staat een gezellige schuur met overdekt terras en voetbaltafel. Andere fijne zitplekken zijn het verborgen "schildershuisje" in de achtertuin of de vuurput tegen de bosrand. 

Kinderen kunnen zich uitleven in het roze speelhuisje, speeltuig met schommel en glijbaan of carousel. Ook is er een petanquebaan. In de schuur vind je een bolderkar en buitenspeelgoed zoals kubb, reuze-jenga en badminton racketjes. Amusement verzekerd! 

In Cache-Coeur valt er altijd wel wat te beleven. In de zomer kan je relaxen in de tuin, een potje petanque spelen of van een heerlijke BBQ genieten. In de winter kan je een sneeuwballengevecht houden, verhalen vertellen in de vuurput en opwarmen in het "schildershuisje" dat goed verstopt is achteraan in de tuin. 

Om nog van de omgeving te zwijgen. Ga kajakken, zwemmen of een dierenpark bezoeken in de zomermaanden. Bezoek het gezellige Durbuy, de thermen van Spa of de magische Ardense bossen in de winter. Meer informatie over deze en nog veel meer activiteiten vind je hier

ZOMER EN WINTER GENIETEN

bottom of page